turniri bns

Turniri

Pored naših ponuda odlučili smo se za organizaciju turnira! Organizovali  smo medjunarodni turnir u pod nazivom VOLLEY TREND TOURNAMENT 2014. koji se održao 21-22 avgusta u Kosjeriću! Na turniru je učestvovalo šest ekipa: Moskwa 1, Moskwa 2, OK Železničar iz Lajkovca ,OK Srbijanka iz Valjeva ,OK Valjevo iz Valjeva, OK Kralj iz Beograda. Nadamo se da će ovaj turnir postati tradicionalan i da će se održavati svake godine!

Agencija „Volley Trend“ u svojoj ponudi između ostalog ima u ponudi i organizaciju turnira u zemlji i inostranstvu. Naša iskustva i poznanstva iz života i dosadašnjeg rada u odbojci pretočili smo i usmerili i u organizaciju putovanja i turnira za mlađe kategorije, ali i seniorske ekipe!!! Samo u 2014. godini, koja je za nama, smo zajedničkim snagama organizovali turnire u Grčkoj, Atini (januar 2014.), Francuskoj, Miluz (maj 2014.) i Srbiji u Kosjeriću (avgust 2014.).

Svi turniri međunarodnog karaktera bili su pionirski, kadetski i juniorski. Pored samog takmičenja, velika pažnja posvećena je i socijalizaciji, sportskom druženju i novim poznanstvima koja mogu izrasti u prijateljstva za ceo život! Samo na ova tri turnira učestvovalo je 280 sportista u tri navedene uzrasne kategorije, a polovinu od njih činile su upravo odbojkašice iz Srbije!

Nema potrebe trošiti reči i opisivati koliko je sve ovo značajno za mladog sportistu, koliko je značajno da se oproba i pokaže svoj raskošni talenat i znanje stečeno radom u Srbiji i našim klubovima na ovakvim turnirima širom Evrope. U planu nam je organizacija međunarodnih turnira u sledećim evropskim državama (gradovima):

- Grčka (Solun, Atina)

- Slovenija ( Ljubljana)

- Mađarska ( Budimpešta)

- Bugarska ( Sofija)

- Francuska (Miluz)

- Crna Gora ( Bar, Budva)

- Bosna i Hercegovina (Sarajevo)

- Hrvatska (Zagreb, Split)

- Italija (Bijela)

Takođe, VOLLEY TREND organizuje i pripreme ekipa u navedenim zemljama.Iz tog razloga, ukoliko ste zainteresovani za međunarodne turnire i putovanja širom Evrope pozivamo Vas da se obratite nama! Naravno, za sve je potrebno da se na vreme informišete i javite kako bi se sve moglo dobro isplanirati i pripremiti. Turniri su u različitim vremenskim intervalima tokom čitave godine.

Naše iskustvo daje nam za pravo da Vam garantujemo dobru organizaciju koja uključuje prevoz + smeštaj + utakmice + pratnju doktora tokom celog putovanja, a na Vama je samo da pokažete Vaše odbojkaško znanje!

Sa VOLLEY TRENDOM putujte, igrajte, uživajte i upoznajte EVROPU!!!