Oporavak bns

 Oporavak od povreda

Agencija Volley Trend u okviru Volley Trend kampa organizuje kamp za oporavak sportista od povreda. Volley Trend kamp organizuje smene isključivo za oporavak igrača i igračica od sportskih povreda bez obzira na vrstu sporta kojim se bave. Kamp ovog tipa trajaće minimum 10 dana i biće usmeren isključivo na oporavak od svih vrsta sportskih povreda odnosno, postepeno uvođenje igrača u trenažni proces uz nadzor vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicine. Svako ko dođe na ovakvu vrstu kampa imaće dodatne preglede kako naših vrhunskih lekara tako i lekara sa međunarodnom reputacijom. Takođe, akcenat rada je usmeren ka analitici i dijagnostici sportskog treninga, teoriji i tehnologiji sportskog treninga i to sve u saradnji sa profesorima i doktorima sa Fakulteta Sporta i Fizičkog Vaspitanja, Univerziteta u Beogradu.

Cilj navedenih metoda rada je oporavak igrača od neželjenih sportskih povreda, naravno uz uzajamnu saradnju i dogovor sa samim igračem. Što se tiče smeštaja i ishrane, odnosno korišćenja sportske sale,teretane,terena i sl, uslovi su isti kao i na redovnom kampu. Mi Vam možmo pomoći da zdravi i spremni dočekate naredne sportske izazove.

Program za oporavak igrača od sportskih povreda:

-5 punih pansiona,6 dana u hotelu Olympic - Kosjeric

-Smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom, TV, internet

-3 obroka + užina (pojačana ishrana)

-Kamp za oporavak igrača od sportskih povreda se odrzava u sledećim smenama: 10.07-16.07., 16.07-22.07., 22.07.-28.07., 28.07-03.08.2024.

-Zabavni program

-Bazen

-Teretana

-Korisćenje fudbalskog terena

-Treninzi u sportskoj hali - 2 puta dnevno (ujutru i uveče)

-Poklon šorts i majica

-Obavezan lekarski pregled po dolasku na kamp

-Nadzor lekara i fizioterapeuta, 24 časa za sve vreme trajanja kampa

-Treninzima će rukovoditi vrhunski stručnjaci

-Uslovi za prijavu minimum 12 godina

-Motoričko testiranje i osnovna morfološka merenja

-Stručno predavanje

Više informacija o ceni kampa možete pogledati ovde

 

*** Novo u ponudi ***

Agencija Volley Trend je spremna da sportisti izađe u susret u svakom trenutku. Tokom sezone svim sportistima agencija omugućava sprovodjenje ceklokupnog programa oporavka od povreda u Beogradu.

Poučeni dugogodišnjim ličnim iskustvom gde se u velikoj meri neozbiljno radilo i malo pažnje posvećivalo oporavku igrača od sportskih povreda,osmislili smo program koji obuhvata vrhunsku uslugu i uslove i to sve na jednom mestu!

Agencija Volley Trend jedna je od malobrojnih institucija u Srbiji koji organizuje specijalizovani program za povređene igrače koji žele da na najbolji mogući način saniraju i prevaziđu povrede radi nastavka karijere u sportskim klubovima. Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je u tu svrhu Agencija Volley Trend oformila saradnju sa Fitness Medico – ambulantom za rehabilitaciju, koja je opremljena po vrhunskim i najsavremenijim standardima za oporavak od sportskih povreda.

Fitness Medico ambulanta na jednom mestu objedinjuje svu potrebnu medicinsku pomoć profesionalnim sportistima i rekreativcima. Ultrazvučna dijagnostika, specijalistički pregledi koje vrše fizijatri, ortopedi, dečiji fizijatri, fizikalna i kineziterapija, masaža i joga samo su deo rehabilitacionih usluga koje Vam ova ambulanta pruža (http://fitnessmedico.com).

Nakon pregleda i uspostavljene dijagnoze od strane Fitness Medico ambulante, agencija Volley Trend pruža sportisti takođe izuzetne uslove za oporavak, koji uključuju rad u teretani, sportskoj hali, saunu i sve ostale potrepštine kako rekreativnog, tako profesionalnog sportiste u svrhu što bržeg oporavka i vraćanja u formu. Sve to možete naći u novootvorenom i jednom od najsavremenije opremljenih sportskih centara u Srbiji, sportskom centru "Dynamic", koji se nalazi na Dorćolu, na adresi Dunavska 62.

Sportista će raditi po programu Vladimira Živanovića, profesora na Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koji se posebno bavi motoričkim razvojem dece različitog uzrasta i fizičkom pripremom sportista, kao i Petra Novkovića, kvalifikovanog kondicionog trenera i trenera sa dugogodišnjim iskustvom u klubovima. Uvođenje sportiste u trenažni proces sa loptom će sa svojim saradnicima izvoditi Željko Šćepanović, diplomirani trener sa višegodišnjim iskustvom čije su ime i uspesi prepoznatljivi u odbojkaškim krugovima Srbije i šire. Program i broj treninga, kao i vreme oporavka jesu pojedinačna stvar i zavise kako od vrste povrede, tako i od dijagnoze i saveta lekara a na kraju i od samog sportiste. Isto tako, cena usluga agencije Volley Trend zavisiće od broja potrebnih treninga, dana i ostalih segmenata koji su potrebni za sam oporavak od povrede. Iz tog razloga, odlučili smo da se cena naših celokupnih usluga dogovorno formira nakon pregleda u Fitness Medico ambulanti za rehabilitaciju, sa kojim bi se zatim uskladio program oporavka.

Cilj navedenih metoda i programa jeste da uz uzajamnu saradnju i dogovor, igraču omogućimo potpuni oporavak od neželjenih sportskih povreda i to sve u najidealnijim mogućim uslovima koje bavljenje sportom zahteva.

Kvalitet i usluga su naši imperativi! Zato budite sigurni da će Vam od strane visoko stručnog osoblja biti pružena adekvatna pažnja kao i posebno za Vas isplaniran program oporavka u skladu sa najnovijim medicinskim, sportskim i naučnim saznanjima. Ne dozvolite da Vas bilo koja povreda ili loš rehabilitacioni proces obeshrabe na putu Vašeg uspeha! Agencija Volley Trend i Fitness Medico ambulanta su tu za Vas i zbog Vas!