SportCamps bns

Клубни кампове

От Ден на Ден амбиците  на хората растат, точно както"Volley Trend "и нейните програми. Най-новата идея на нашата компания е подготовката на играчите, така и на отборите, независимо дали става въпрос за отбор или индивидуални спортове. Освен атрактивните дестинации в Сърбия и България и на други места,може да предложим  отлична работна програма с гарантирано качество, Volley Trend просто иска да потвърди вече "запазеното" място на картата за атрактивни дестинации. Цялата програма и изискванията са коригирани, за нашите клиенти и със задължителната професионална помощ, подготовката  от най-високо ниво е гарантирана.

Най-качествено и най-добрите възможни дестинации в Сърбия,България и Словения. Ако решите подготовка в Сърбия, красивата планината Златибор и Копаоник очакват вас. Кошерич също предлага изключителни условия на труд. Спортен център Koвилово само на 15 км извън Белград или Къщата на футбол в Стара Пазова (само на 30 км от столицата), представляват истински оазис и са традиционни спортни центрове.

В сърцето на Белград, Hotel M и Hotel N, които са свързани към СК "Баница", и хотел Сърбия, които е спортен храм, спортна зала "Шумице", представлява най-добрата възможна поканата за върховни спортни постижения.

В Словения, Рогла и Кранска гора дори ще задоволи нуждите на най-взискателните клиенти, тъй като те осигуряват големи съпътстващите съоръжения и програма, които гарантират успешни подготовка, когато се комбинира с изключителни условия на труд. Порторож, иначе известни като словенският Монте Карло, е разположен в залива Пиран залив и определено е атрактивен и достатъчно красива, за тези от вас, които желаят да комбинират работата с почивка на море.

В България,Панагюрище-заедно с уникалната зала "Арена Асарел"която ще задовли нуждите на най взискателните клиенти,както и в Албена,Самоков,Правец можем да ви усигурим едни от най-добрите
условия за подготовка и развитие съчетано с програма отговаряща на вашите желания за развитие.

Екипа на "Волей Тренд" ви очаква