За нас

dan na kampuVOLLEY TREND e агенцията , която е в бизнеса успешно вече над дванадесет години в Сърбия, като предоставя завидна репутация в управлението на спорта волейбол. Благодарение на Volley TREND агенция, голям брой волейболисти успяха да станат играчи,треньори,статистици на някои от най-големите волейболни клубове в Европа. VOLLEY TREND агенция непрекъснато се разраства, това че е сериозна компания предлага големи възможности за бизнес сътрудничество. С гордост можем да кажем, че освен  млади и талантливи играчи, ние представляваме играчи от мъжките и женските национални отбори  на Сърбия,България,Хърватска,Гърция,Египет и др.страни .Голям брой играчи започнаха международните си кариера чрез VOLLEY TREND агенция.

Един от идеите на VOLLEY TREND агенция е била да направи международен волейбол лагер за насърчаване на волейбол в Сърбия. Ние постигнахме това през 2010 г. в продължение на три години мястото за събиране на стотици момичета и момчета, бъдещи звезди в един от най-награждаваните спортове в Сърбия и България бе Топола. През 2013 г., ние избрахме Kosjerić, град, разположен между Валево и Ужице която предлага изключителни условия за обучение и подготовка. Хотел Olympic (бивш Skrapež) обновен, с басейн, красива спортна зала и придружаващите го съоръжения, е най-добрият избор за абсолютна работна ваканция и отдих и наслаждавайки се на магическата игра над мрежата. В прикачения видео, вижте как изглежда лесно ден.

От 2016 вече сме и в България -град Панагюрище,който предлага прекрасни условия за обучение и подготовка от най високо ниво в супер модерната зала "Арена Асарел" заедно с хотел "Виктория" и "Камен Град" ,където може да се насладите на СПА процедури и Басейн .

Доказателството на стойност и репутация на нашия международен лагер е броят на децата, които идват от Европа (Русия, Гърция, Румъния, Испания, Франция, Унгария, Турция, Словения, България...), както и от Америка и Канада, които са минали през лагера в последните пет години. Това е голяма чест да имаме десетки преподаватели от страните от бивша Югославия, Европа, заедно с Америка, Австралия и Нова Зеландия. С професионална работа на най-добрите треньори от националния отбор на играчите ни национали които са заявили участието си, най-малките ще се учат от най-добрите, а именно, от признати преподаватели и национални играчи по време на кампа.

Ние сме горди да кажем, че нашия лагер е бил посетен от най-добрите волейболисти като Милена Рашич, Йована Весович, Ана Антониевич, Томислав Докич, Милан Рашич, Ана Лазаревич, Никола Ковачевич, Aleksandra Crnčević, Неманя Радович. Лекарят на мъжкия национален отбор на Сърбия, д-р Люблян Martinović, също ни посети и изнесе лекция за правилното хранене и нейното значение в областта на спорта. Д-р Ljuban Martinović е отговорен за създаването на менюто за нашите туристи всяка година.

Честно казано, ние сме много доволни от резултатите, които сме направили до момента и се надяваме да има повече деца от Сърбия и чужбина в бъдеще.

• За нас •

parisparisparisparisparisparis

paris

maria

andrea

patricia

schiopu