Prezentacije Volley Trend kampa

Pročitajte izveštaje sa proteklih prezentacija Volley Trend kampa... 

Jagodina

volley trend u jagodini13.12.2014 godine smo održali prezentaciju u Jagodini, naš početak živih prezentacija! Bilo je prisutno od 50 odbojkašica iz Jagodine. Prezentaciju smo održali u osnovnoj školi "Rada Miljkovic". Prezentacija je bila veoma interesantna samim tim što je bila i prva živa prezentacija Volley Trend Kampa! Po završetku prezentacije trener Volley Trend kampa Šćepanović Željko održao je tri treninga odbojkašicama mladjih kategorija OK Jagodine (školi odbojke, predpionirkama i pionirkama) Veliku zahvalnost “Volley Trenda” predsedniku OK Jagodine Draganu Lozo i svim trenerima u klubu!

Niš

14.12.2014 godine u osnovnoj školi “Sveti Sava" održana je druga prezentacija “Volley Trenda”. Prisutno je bilo 35 odbojkašica i odbojkaša sa roditeljima. Velika zahvalnost Volley Trenda bivšoj reprezentativki Dragani Janković koja nam je mnogo pomogla oko organizacije prezentacije!

Novi Banovci

21.12.2014 godine je nastavljena Volley Trend turneja po Srbiji sa promocijama. Iznenadjujuće veliko interesovanje je vladalo u N. Banovcima za prezentaciju kampa i za dva treninga koje je održao trener sa Volley Trend Kampa gospodin Željko Šćepanović! Velika zahvalnost Volley Trenda kompletnom rukovodstvu kluba “Omladinac" iz Novih Banovaca i treneru Markoviću na velikom gostoprimstvu i razumevanju!

Lazarevac

24.12.2014 godine je održana poslednja prezentacija “Volley Trend Kampa” u 2014 godini. Prezentacija kampa je održana u gradu odbojke, u Lazarevcu. Svečana sala Osnovne Škole “Dule Karaklajic” je bila mala da primi sve zainteresovane za promociju “Volley Trenda”. Moramo naglasiti da je trener Željko Šćepanović ostavio dubok trag radeći u Kolubari i OOK “Lazarevcu” od 1991-2005 godine! Velika zahvalnost upravi OOK Lazarevac i treneru Dejanu i Darku Stojkoviću od “Volley Trenda” koji su nam mnogo pomogli oko organizacije prezentacije!

Lajkovac

volley trend u nisu17.01.2014 godine je održana prva prezentacija u 2015 godini. Trener mladjih kategorija OK ”Železničar" Lajkovac Marko Radosavljevic-Romeo je organizovao jako interesantnu i organizovanu prezentaciju u Osnovnoj Školi “Sava Krecković”. Prisustvovalo je oko 50 odbojkašica sa roditeljima. Treba istaći da su prezentaciji prisustvovali bivši reprezentativci Jugoslavije Ilija Vujović i Vladimir Vasović sadašnji trener OK Partizan. Zahvalnost Volley Trenda OK “Železničar” Lajkovac i treneru Marku Radosavljeviću što su nam izašli u susret da organizujemo prezentaciju u Lajkovcu!

Bačka Palanka

20.01.2015 U svečanoj sali gimnazije “20 oktobar” u Bačkoj Palanci nastavljena je Volley Trend turneja po Srbiji.Od  18h-20h trening je održao pionirsko-kadetskoj ekipi “Panonije” trener Volley Trend Kampa Željko Šćepanović, slobodno možemo reći veoma talentovanoj ekipi tog uzrasta! Od 20h-21h održana je prezentacija kampa na kojoj je prisustvovalo oko 60 odbojkaša i odbojkašica sa roditeljima. Volley Trend se zahvaljuje kompletnom rukovodstvu kluba OK "Panonija” a posebno treneru Nikolajeviću na ukazanom poverenju da prezentujemo naš kamp.

Valjevo

24.01.2015 Najzanimljiviji dan ovogodišnjih prezentacija je 24.01.2015 godine. U ovom danu smo održali tri prezentacije kampa. U 11h u Valjevu svečana sala skupštine opštine je bila mala da primi sve zainteresovane odbojkaše, odbojkašice i roditelje OK "Srbijanke” Valjevo. Zahvalnost predsedniku i čoveku koji je dao mnogo valjevskoj odbojci gospodinu Milovanu Rakiću na izuzetnom gostoprimstvu.

Osečina

volley trend u rumi24.01.2015 Nastavak ovog najzanimljivijeg dana Volley Trenda je Osečina. OK "Osečina" je bio domaćin prezentaciji kampa “Volley Trend” veoma posećene, dosta interesantne, zanimljive prezentacije sa dosta pitanja i odgovora. Prisutni su se interesovali za svaku sitnicu o kampu što je znak da “Volley Trend” ima odličnu reputaciju. Velika zahvalnost Milki Milanović od “Volley Trenda” na velikom razumevanju i mogućnosti da prezentujemo naš kamp.

Šabac

24.01.2015 OK "Zaslon" i trener Jovan Popović su bili domaćini Volley Trenda u svečanoj sali srednje medicinske škole u Šabcu. Prezentacija potpuno uspešna uz veliki broj odbojkaša, odbojkašica i roditelja! “Volley Trend” je predstavio u najstarijoj varoši u Srbiji sta se i kako se radi na našem internacionalnom odbojkaškom kampu. Bile su prisutne i prošlogodišnje kamperke Milica Bogićević i Teodora Pantelić što je dodatno dalo na značaju prezentacije. “Volley Trend” se zahvaljuje treneru Popoviću i posebno gospodinu Saši Pajiću direktoru medicinske škole na velikoj pomoći oko organizovanja prezentacije.

Smederevo

25.01.2015 Deseta prezentacija kampa je bila u gradu na dunavu u Smederevu. U prelepoj svečanoj sali sportskog centra odziv je bio ispod našeg očekivanja i proseka naših prezentacija ALI ipak uspešan jer su se na licu mesta prijavila dva kampera što do sada nije bio slučaj. Zahvalnost OK “Smederevo” i direktoru sportskog centra Ivanu Vučiću od “Volley Trenda”. Prezentaciji u Smederevu je prisustvovao Vladimir Vasović bivsi reprezentativac i sadasnji trener Partizana. Takodje je bio prisutan i bivši igrač Smedereva Goran Jančić.

Syros - Grčka

28.01.2015 Održali smo našu prvu medjunarodnu prezentaciju van Srbije na ostrvu Syros u Grčkoj. Syros je ostrvo odbojke, jer u poslednjih 5-6 godina ekipa Foinikasa je uvek u vrhu Grčkog prvenstva! Prezentacija je naišla na veliko interesovanje, bilo je prisutno više od 50 odbojkaša i odbojkašica sa Syrosa. Takodje smo dobili zanimljivu ponudu od kluba Foinikas i predsednika opštine Syros da u budućnosti organizujemo naš kamp Volley Trend na njihovom ostrvu! Predlog je veoma zanimljiv i sa sigurnošću možemo reći da već razmišljamo u tom pravcu. Ogromna zahvalnost Volley Trenda upravi kluba Foinikas i predsedniku opštine Syros na gostoprimstvu i odvojenom vremenu.

Pančevo

31.01.2015 Odbojkaški klub “Pancevo 013” i trener Ivan Krgović su bili više nego dobri domaćini. Svečana sala Osnovne Škole “Braće Petrov”je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Prisutno je bilo 65 odbojkaša, odbojkašica sa roditeljima. Prezentaciji je prisustvovao i bivši reprezentativac u rukometu Žikica Milosavljević. Pitanja i odgovora ili može se reći diskusija o kampu posle završetka prezentacije su potrajale duže od očekivanog. Interesovanje je bilo baš veliko čak iznad očekivanja. Ponovo je prezentaciji prisustvovao trener Partizana Vladimir Vasović. Takodje je prezentaciji prisustvovala i naša iskusna kamperka Antonija Ivanović. Zahvalnost “Volley Trenda” Ivanu Krgoviću koji nam je sve ovo omogućio!

Atina - Grčka

04.02.2015 Održali smo prezentaciju u Atini-Grčka. Prezentacija je bila izuzetno interesantna i vladalo je vidljivo veliko interesovanje za kamp Volley Trend u Srbiji! Takodje nam je imponovalo da su mladi odbojkaši i odbojkašice već čuli za naš kamp, a nije ni čudo jer smo u zadnjih pet godina imali preko 200 dece iz Grčke na kampu Volley Trenda! Veliku zahvalnost od Volley Trenda odbojkaškom klubu Evrialiu sa Glifade i treneru Katarini. Takodje od velike pomoći nam je bila naša Maria Kalara trener grčke ekipe Markopoula koja je uzastopno poslednje tri godine posećivala naš kamp i koja će nam pomoći i promovisati naš kamp u Atini i Grčkoj!

Solun - Grčka

11.02.2015 Nastavili smo našu turneju po Grčkoj! Sledeća destinacija nam je bio grad Thessaloniki poznatiji nama kao Solun. Održali smo prezentaciju kampa na Final-Four-u kadetkinja koji se odigrao u malom mestu Halastra! Na prezentaciji je bilo preko 80 odbojkaša i odbojkašica i isto toliko roditelja i članova klubova. Takodje nam je imponovalo da je na prezentaciji bilo i naših 5 kampera koji su bili pre par godina na našem kampu Volley Trenda. Veliku zahvalnost Volley Trenda treneru Tanasisu Strandcalisu koji nam je bio od velike pomoći da sve ovo organizujemo, takodje i treneru Sakisu Terzisu koji će u svom klubu Esperos prezentovati kamp Volley Trenda!

Ruma

16.02.2015 Grad koji sve više postaje odbojkaški zbog svoje infrastrukture i blizine Beograda. Ruma je bila domaćin prezentacije “Volley Trenda”. Od 12h-13h je održana prezentacija u sali Osnovne Škole “Jovan Jovanović Zmaj”. Bile su prisutne sve selekcije “OK Rume” pionirke, kadetkinje, juniorke i seniorke. Na promociji je bilo preko 70 odbojkašica. Takodje je bio prisutan i naš koordinator kampa Nikola Vujović koji je ugrabio malo vremena izmedju treninga da uveliča ovu našu prezentaciju. Od 13h-15h trener Željko Šćepanovic je održao trening juniorsko-seniorskoj ekipi Rume. “Volley Trend” se zahvaljuje trenerima Slobodanu Gajeviću i Milenku Marinkoviću koji su nam pomogli i izasli u susret da ova naša prezentacija bude uspešna.

 

 

 

Izveštaj sa VT kampa 2022.

Želja za napretkom i usavršavanju odbojkaške igre Ove godine u periodu od 19. jula do 02. avgusta Volley Trend Camp je ugostio 72 kampera, iz 13 država. Volley Trend Camp je...

opširnije

Izveštaj sa VT kampa 2021.

Osnovni cilj je razvoj interesovanja i ljubavi prema odbojci Ove godine, u periodu od 19. jula do 03. avgusta, Volley Trend Camp je ugostio 52 kampera, iz 14 država.Rezultat odlučnog i...

opširnije

Individualni programi

Individualni programi Sve veći broj prijavljenih kampera se odlučuje za razne individualne programe kampa! Polako, ali sigurno, postajemo najbolji kamp u Evropi u radu u individualnim programima kampa! Sigurni smo da imamo...

opširnije

Nastavak saradnje

Nastavak saradnje Na obostrano zadovoljstvo, u ponedeljak 23.09.2019. je potpisan ugovor o nastavku saradnje između Volley Trend Camp-a, opštine Kosjerić i Olympic turist d.o.o. Sastanku su prisustvovali predsednik opštine Kosjerić Žarko...

opširnije

Izveštaj sa VT kampa 2019.

10. jubilarni internacionalni Volley Trend Camp je prošao uspešno Ove godine u periodu od 22.06. do 04.08.2019. godine, kroz 7 smena, Volley Trend Camp je posetilo 250 polaznika, a od ukupnog...

opširnije

Izveštaj sa VT kampa 2018.

Unapređivanje odbojkaških i drugih znanja mladih odbojkaša 9. internacionalni Volley Trend Camp je pokazao da zauzima lidesrsku poziciju među odbojkaškim kampovima!U periodu od 23. juna do 30. jula 2018. godine, treneri...

opširnije

Treneri VT Camp-a u Izraelu

Treneri Volley Trend Camp-a u Izraelu na semineru Od 21.08. do 24.08.2018. treneri Volley Trend Camp-a Vladimir Vasović i Bojan Stupar su bili u poseti Izraelu, kao predavači na trenerskom kursu...

opširnije

Izveštaj sa VT kampa 2017.

Usavršavanje mladih nada srpske i svetske odbojke! 8. internacionalni odbojkaški kamp "Volley Trend" prošao je veoma uspešno!U periodu od 24. juna do 30. jula 2017. godine Volley Trend Camp, hotel "Olympic...

opširnije

Izveštaj sa VT kampa 2016.

Još jedna uspešna sezona Volley Trend Camp-a! Ove godine, u periodu od 18. juna do 24. jula, Volley Trend Camp je ugostio 194 kampera, iz čak 19 država, sa 4 kontinenta.Pored...

opširnije

Izveštaj sa prezentacija 2016

Prezentacije Volley Trend kampa 2016 Pročitajte izveštaje sa proteklih prezentacija Volley Trend kampa...  Bačka Palanka 31.01.2016 Volley Trend je počeo sa promocijama za kamp po gradovima Srbije. Prva destinacija ovogodišnjih promocija je bila...

opširnije

Predavanje iz psihologije

Izveštaj predavanja iz psihologije sporta na Volley Trend kampu 2015. Ovogodišnjem timu VT kampa po prvi put se priključio psiholog koji je držao predavanja iz oblasti mentalnog treninga. Kroz predavanje su...

opširnije

Psiholog na VT kampu

Od ove sezone kamp će imati i svog psihologa... Svake godine uvodimo po nešto novo. Od ove sezone kamp će imati i svog psihologa tj psihološkinju. Njeno ime je Sunčica Jovanović.Sunčice...

opširnije

Izveštaj sa prezentacija

Prezentacije Volley Trend kampa Pročitajte izveštaje sa proteklih prezentacija Volley Trend kampa...  Jagodina 13.12.2014 godine smo održali prezentaciju u Jagodini, naš početak živih prezentacija! Bilo je prisutno od 50 odbojkašica iz Jagodine. Prezentaciju...

opširnije

Škola odbojke Volley Trend

Škola odbojke Volley Trend Odbojkaški klub VOLLEY TREND je počeo sa radom škole odbojke. Treninzi se održavaju u S.C Dynamic na Dorćolu (utorkom, četvrtkom od 19-20h i subotom od 09-10h) i...

opširnije

Volley Trend Turnir

Volley Trend Turnir Organizovali smo turnir pod nazivim VOLLEY TREND TOURNAMENT 2014. Učestvovalo je šest ekipa: - OK Valjevo - OK Srbijanka - OK Kralj - OK Železničar - Lajkovac - Moskwa 1 - Moskwa 2 Na turniru su...

opširnije

Završen VT kamp 2014.

Završen Volley Trend kamp 2014. Uspešno završena poslednja četvrta smena kampa Kosjerić 2014. Na kampu je prisustvovalo više od 150 odbojkašica i odbojkaša. Po prvi put smo imali i kampere iz...

opširnije