EdukacijaT bns

Edukacija trenera

Volley Trend kamp između ostalog organizuje kamp edukacija za trenere za sve uzraste i kategorije.Za trenere je osmišljen i organizovan jedinstven program rada što će Vam pomoći da uzmete ono najbolje i implementirate u Vaš odbojkaški sistem. Na kampu su uvek prisutni mnogi vrhunski treneri iz Srbije kao i cenjeni treneri koji rade u inostranstvu. 2013.godine je bilo prisutno 12 trenera iz Rusije, takodje 2014. su bili prisutni treneri iz Rumunije, Grčke, Belgije! Održali smo četiri seminara za trenere, teoretski i praktično. Predavači su bili naši treneri sa kampa, što govori o kvalitetu našeg kampa i naših trenera. Kamp edukacija trenera se održava u terminima kao za kamp. Ukoliko imate drugih zahteva, možemo Vam izaći u susret i organizovati se van naših termina.

Program kampa Edukacija trenera:

- Prisustvo i učestvovanje na svim treninzima (prepodne i popodne)

- Prisustvo i učestvovanje na svim individualnim treninzima

- Mogućnost snimanja treninga i svih ostalih edukativnih aktivnosti

- Mini seminar trenera (zanimljivosti,detalji,razmene iskustva,sručno diskutovanje)

- Mogućnost  posete utakmicama Svetske lige (ukoliko se termini poklapaju)

- Mogućnost organizovanja turnira u odbojci na pesku (ukoliko ima zainteresovanih)

- Mogućnost stvaranja novih poznanstava i kontakata sa trenerima iz raznih zemalja

- 5 punih pansiona,6 dana u hotelu Olympic - Kosjerić

- Smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom,tv,internet

- Korišćenje bazena

- Dodela diploma

Program se održava u sledećim smenama: 10.07-16.07., 16.07-22.07., 22.07.-28.07., 28.07-03.08.2024.

Više informacija o ceni kampa možete pogledati ovde

Ne propustite ovu nesvakidašnju priliku da kroz zabavu naučite još nešto i steknte dodatno iskustvo! Sa zadovoljstvom ćemo ugostiti i Vas i sve koje poznajete, a koji su zainteresovani za ovaj vid učenja kroz zabavu.

 

Neki od stažista koji su bili na Volley Trend kampu:

alexander zeitlinlevada johnspieris katsarimarios chrysostomouioannis petroudisdimitris pampakasmaria parpounaper mjornheimdrago blazicdejan zekicfotopoulos evangelosdejan ilictomislav vojnicnikolas nikolaounemanja zekicdragana jankovictamara ciricsimeon simeonovemir cokovicivaylo barutovtamara ciricsimeon simeonovdragisa avramovicaleksandra avramovicglenn colemonts-vroninkscukanova larisa vjaceslavovna - russiagoran radivojevicliudmila mozgova - russianenad cvetnicmaria kalara - greeceloukia nakou - greece