Kestenite Hotel Samokov

Hotel Kestenite smešten je na periferiji Samokova, na 15 minuta vožnje od skijališta Borovec.

hotel restorant kestenite

Kestenite nudi saunu i fitness centar. U prizemlju se nalazi mini market koji pruža sve potrebe. Besplatni bežični internet je dostupan na javnim mestima i lobby baru.

Tradicionalno namešteni restoran nudi bugarske i internacionalne kuhinje. Obroci se takođe mogu konzumirati na mediteranskoj terasi tokom lijepog vremena. Sve sobe su klimatizovane i imaju kablovsku televiziju i mini-bar. Porodični hotel Kestenite se nalazi na pešačkoj udaljenosti od znamenitosti kao što su Crkva Svetog Nikole ili Bayrakli džamija.

Jutarnja kafa se može uživati ​​u baru hotela. Mnogo prijatnih trenutaka vas čekaju u restoranu kapaciteta 90 mesta i vlastitim roštiljem na većini stolova. Terasa ima 35 mesta. Jela su pripremljena od organskih proizvoda sopstvene proizvodnje i profesionalnog kuvara. Odlična pažnja posvećena je kuhinji - kvalitetna hrana koja se vešto priprema i servira pažnjom i željom da zadovoljimo kupca. Roštilj Restoran Kestenite je pravo mesto za porodične proslave, zabave, poslovne susrete.