Prezentacije Volley Trend kampa

Pročitajte izveštaje sa proteklih prezentacija Volley Trend kampa... 

Jagodina

volley trend u jagodini13.12.2014 godine smo održali prezentaciju u Jagodini, naš početak živih prezentacija! Bilo je prisutno od 50 odbojkašica iz Jagodine. Prezentaciju smo održali u osnovnoj školi "Rada Miljkovic". Prezentacija je bila veoma interesantna samim tim što je bila i prva živa prezentacija Volley Trend Kampa! Po završetku prezentacije trener Volley Trend kampa Šćepanović Željko održao je tri treninga odbojkašicama mladjih kategorija OK Jagodine (školi odbojke, predpionirkama i pionirkama) Veliku zahvalnost “Volley Trenda” predsedniku OK Jagodine Draganu Lozo i svim trenerima u klubu!

Niš

14.12.2014 godine u osnovnoj školi “Sveti Sava" održana je druga prezentacija “Volley Trenda”. Prisutno je bilo 35 odbojkašica i odbojkaša sa roditeljima. Velika zahvalnost Volley Trenda bivšoj reprezentativki Dragani Janković koja nam je mnogo pomogla oko organizacije prezentacije!

Novi Banovci

21.12.2014 godine je nastavljena Volley Trend turneja po Srbiji sa promocijama. Iznenadjujuće veliko interesovanje je vladalo u N. Banovcima za prezentaciju kampa i za dva treninga koje je održao trener sa Volley Trend Kampa gospodin Željko Šćepanović! Velika zahvalnost Volley Trenda kompletnom rukovodstvu kluba “Omladinac" iz Novih Banovaca i treneru Markoviću na velikom gostoprimstvu i razumevanju!

Lazarevac

24.12.2014 godine je održana poslednja prezentacija “Volley Trend Kampa” u 2014 godini. Prezentacija kampa je održana u gradu odbojke, u Lazarevcu. Svečana sala Osnovne Škole “Dule Karaklajic” je bila mala da primi sve zainteresovane za promociju “Volley Trenda”. Moramo naglasiti da je trener Željko Šćepanović ostavio dubok trag radeći u Kolubari i OOK “Lazarevcu” od 1991-2005 godine! Velika zahvalnost upravi OOK Lazarevac i treneru Dejanu i Darku Stojkoviću od “Volley Trenda” koji su nam mnogo pomogli oko organizacije prezentacije!

Lajkovac

volley trend u nisu17.01.2014 godine je održana prva prezentacija u 2015 godini. Trener mladjih kategorija OK ”Železničar" Lajkovac Marko Radosavljevic-Romeo je organizovao jako interesantnu i organizovanu prezentaciju u Osnovnoj Školi “Sava Krecković”. Prisustvovalo je oko 50 odbojkašica sa roditeljima. Treba istaći da su prezentaciji prisustvovali bivši reprezentativci Jugoslavije Ilija Vujović i Vladimir Vasović sadašnji trener OK Partizan. Zahvalnost Volley Trenda OK “Železničar” Lajkovac i treneru Marku Radosavljeviću što su nam izašli u susret da organizujemo prezentaciju u Lajkovcu!

Bačka Palanka

20.01.2015 U svečanoj sali gimnazije “20 oktobar” u Bačkoj Palanci nastavljena je Volley Trend turneja po Srbiji.Od  18h-20h trening je održao pionirsko-kadetskoj ekipi “Panonije” trener Volley Trend Kampa Željko Šćepanović, slobodno možemo reći veoma talentovanoj ekipi tog uzrasta! Od 20h-21h održana je prezentacija kampa na kojoj je prisustvovalo oko 60 odbojkaša i odbojkašica sa roditeljima. Volley Trend se zahvaljuje kompletnom rukovodstvu kluba OK "Panonija” a posebno treneru Nikolajeviću na ukazanom poverenju da prezentujemo naš kamp.

Valjevo

24.01.2015 Najzanimljiviji dan ovogodišnjih prezentacija je 24.01.2015 godine. U ovom danu smo održali tri prezentacije kampa. U 11h u Valjevu svečana sala skupštine opštine je bila mala da primi sve zainteresovane odbojkaše, odbojkašice i roditelje OK "Srbijanke” Valjevo. Zahvalnost predsedniku i čoveku koji je dao mnogo valjevskoj odbojci gospodinu Milovanu Rakiću na izuzetnom gostoprimstvu.

Osečina

volley trend u rumi24.01.2015 Nastavak ovog najzanimljivijeg dana Volley Trenda je Osečina. OK "Osečina" je bio domaćin prezentaciji kampa “Volley Trend” veoma posećene, dosta interesantne, zanimljive prezentacije sa dosta pitanja i odgovora. Prisutni su se interesovali za svaku sitnicu o kampu što je znak da “Volley Trend” ima odličnu reputaciju. Velika zahvalnost Milki Milanović od “Volley Trenda” na velikom razumevanju i mogućnosti da prezentujemo naš kamp.

Šabac

24.01.2015 OK "Zaslon" i trener Jovan Popović su bili domaćini Volley Trenda u svečanoj sali srednje medicinske škole u Šabcu. Prezentacija potpuno uspešna uz veliki broj odbojkaša, odbojkašica i roditelja! “Volley Trend” je predstavio u najstarijoj varoši u Srbiji sta se i kako se radi na našem internacionalnom odbojkaškom kampu. Bile su prisutne i prošlogodišnje kamperke Milica Bogićević i Teodora Pantelić što je dodatno dalo na značaju prezentacije. “Volley Trend” se zahvaljuje treneru Popoviću i posebno gospodinu Saši Pajiću direktoru medicinske škole na velikoj pomoći oko organizovanja prezentacije.

Smederevo

25.01.2015 Deseta prezentacija kampa je bila u gradu na dunavu u Smederevu. U prelepoj svečanoj sali sportskog centra odziv je bio ispod našeg očekivanja i proseka naših prezentacija ALI ipak uspešan jer su se na licu mesta prijavila dva kampera što do sada nije bio slučaj. Zahvalnost OK “Smederevo” i direktoru sportskog centra Ivanu Vučiću od “Volley Trenda”. Prezentaciji u Smederevu je prisustvovao Vladimir Vasović bivsi reprezentativac i sadasnji trener Partizana. Takodje je bio prisutan i bivši igrač Smedereva Goran Jančić.

Syros - Grčka

28.01.2015 Održali smo našu prvu medjunarodnu prezentaciju van Srbije na ostrvu Syros u Grčkoj. Syros je ostrvo odbojke, jer u poslednjih 5-6 godina ekipa Foinikasa je uvek u vrhu Grčkog prvenstva! Prezentacija je naišla na veliko interesovanje, bilo je prisutno više od 50 odbojkaša i odbojkašica sa Syrosa. Takodje smo dobili zanimljivu ponudu od kluba Foinikas i predsednika opštine Syros da u budućnosti organizujemo naš kamp Volley Trend na njihovom ostrvu! Predlog je veoma zanimljiv i sa sigurnošću možemo reći da već razmišljamo u tom pravcu. Ogromna zahvalnost Volley Trenda upravi kluba Foinikas i predsedniku opštine Syros na gostoprimstvu i odvojenom vremenu.

Pančevo

31.01.2015 Odbojkaški klub “Pancevo 013” i trener Ivan Krgović su bili više nego dobri domaćini. Svečana sala Osnovne Škole “Braće Petrov”je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Prisutno je bilo 65 odbojkaša, odbojkašica sa roditeljima. Prezentaciji je prisustvovao i bivši reprezentativac u rukometu Žikica Milosavljević. Pitanja i odgovora ili može se reći diskusija o kampu posle završetka prezentacije su potrajale duže od očekivanog. Interesovanje je bilo baš veliko čak iznad očekivanja. Ponovo je prezentaciji prisustvovao trener Partizana Vladimir Vasović. Takodje je prezentaciji prisustvovala i naša iskusna kamperka Antonija Ivanović. Zahvalnost “Volley Trenda” Ivanu Krgoviću koji nam je sve ovo omogućio!

Atina - Grčka

04.02.2015 Održali smo prezentaciju u Atini-Grčka. Prezentacija je bila izuzetno interesantna i vladalo je vidljivo veliko interesovanje za kamp Volley Trend u Srbiji! Takodje nam je imponovalo da su mladi odbojkaši i odbojkašice već čuli za naš kamp, a nije ni čudo jer smo u zadnjih pet godina imali preko 200 dece iz Grčke na kampu Volley Trenda! Veliku zahvalnost od Volley Trenda odbojkaškom klubu Evrialiu sa Glifade i treneru Katarini. Takodje od velike pomoći nam je bila naša Maria Kalara trener grčke ekipe Markopoula koja je uzastopno poslednje tri godine posećivala naš kamp i koja će nam pomoći i promovisati naš kamp u Atini i Grčkoj!

Solun - Grčka

11.02.2015 Nastavili smo našu turneju po Grčkoj! Sledeća destinacija nam je bio grad Thessaloniki poznatiji nama kao Solun. Održali smo prezentaciju kampa na Final-Four-u kadetkinja koji se odigrao u malom mestu Halastra! Na prezentaciji je bilo preko 80 odbojkaša i odbojkašica i isto toliko roditelja i članova klubova. Takodje nam je imponovalo da je na prezentaciji bilo i naših 5 kampera koji su bili pre par godina na našem kampu Volley Trenda. Veliku zahvalnost Volley Trenda treneru Tanasisu Strandcalisu koji nam je bio od velike pomoći da sve ovo organizujemo, takodje i treneru Sakisu Terzisu koji će u svom klubu Esperos prezentovati kamp Volley Trenda!

Ruma

16.02.2015 Grad koji sve više postaje odbojkaški zbog svoje infrastrukture i blizine Beograda. Ruma je bila domaćin prezentacije “Volley Trenda”. Od 12h-13h je održana prezentacija u sali Osnovne Škole “Jovan Jovanović Zmaj”. Bile su prisutne sve selekcije “OK Rume” pionirke, kadetkinje, juniorke i seniorke. Na promociji je bilo preko 70 odbojkašica. Takodje je bio prisutan i naš koordinator kampa Nikola Vujović koji je ugrabio malo vremena izmedju treninga da uveliča ovu našu prezentaciju. Od 13h-15h trener Željko Šćepanovic je održao trening juniorsko-seniorskoj ekipi Rume. “Volley Trend” se zahvaljuje trenerima Slobodanu Gajeviću i Milenku Marinkoviću koji su nam pomogli i izasli u susret da ova naša prezentacija bude uspešna.

 

 

 

Opšti kamp

Opšti kamp Osnovni aranž­man kampa obuhvata: • 9 punih pan­siona, 10 dana u hotelu Olympic, Kosjerić • Smeš­taj u dvokrevet­nim i trokrevet­nim sobama sa kupatilom, TV, internet • Očekujemo Vas u sledećim smenama: 01.07-10.07...

opširnije

Kamp plus

Kamp plus VOL­LEY TREND je obezbe­dio speci­jal­i­zo­van način indi­vid­u­alnog rada Indi­vid­u­alni pro­gram je namen­jen igračima star­i­jim od 12 godina. Nave­deni pro­gram je namen­jen pre svega otk­lan­janju nepravil­nosti u osnovnim ele­men­tima odbo­jke, kao...

opširnije

Edukacija trenera

Edukacija trenera Volley Trend kamp između ostalog organizuje kamp edukacija za trenere za sve uzraste i kategorije.Za trenere je osmišljen i organizovan jedinstven program rada što će Vam pomoći da uzmete...

opširnije

Individualne pripreme

 Individualne pripreme Agencija VOLLEY TREND  organizuje i individualne pripreme igrača sa akcentom na kondicionu pripremu u predtakmičarskom periodu kao i u samom takmičarskom peridu, a to se odnosi na igrače koji nemaju...

opširnije

Kamp fizičke pripreme

Kamp fizičke pripreme Anal­izira­jući rad kampa u posled­nje četiri godine došli smo do zaključka da u pro­gram našeg kampa uvedemo I indi­vid­u­alne fiz­ičke pripreme pod nazivom KAMP FIZIČKE PRIPREME! Kamp fiz­ičke pripreme pred­stavlja...

opširnije

Kamp oporavak

 Oporavak od povreda Agencija Volley Trend u okviru Volley Trend kampa organizuje kamp za oporavak sportista od povreda. Volley Trend kamp organizuje smene isključivo za oporavak igrača i igračica od sportskih povreda...

opširnije

Pro Kamp

Pro Kamp Individualni program namenjen igračima (starijim od 16 godina). Otklanjanje nepravilnosti igrača, učenje navika tehničkim elemenata, usavršavanje. Pro­gram se održava u stan­dard­nim ter­min­ima kampa, u sledećim smenama: 01.07-10.07, 10.07-19.07, 19.07-28.07. i extra smena:...

opširnije

Kamp za klubove

Kamp za klubove Ambicije ljudi rastu iz dana u dan baš kao i sama agencija Volley Тrend. Nova ideja pod okriljem naše kompanije je priprema sportista i ekipa, bez obzira da...

opširnije

Turniri

Turniri Pored naših ponuda odlučili smo se za organizaciju turnira! Organizovali  smo medjunarodni turnir u pod nazivom VOLLEY TREND TOURNAMENT 2014. koji se održao 21-22 avgusta u Kosjeriću! Na turniru je...

opširnije