Хотел Olympic

Хотел "олимпийски", бившия хотел "Skrapež" е построена през 1975 година. година. Разположен в центъра на в Kosjeric. Нови дрехи и ново име за хотел получава 2012. година. Обновяването да отчете на оригиналните характеристики на сградите, както и като автентични, от стари и нови. Своята архитектура и атрактивна обстановка, хотел "Олимпик" е един от най-красивите сгради в западната част на Сърбия. Отлично обслужване, качество на настаняване и широка гама от съоръжения за отдих, релакс и анимация, хотел има голям принос и допринася за развитието на туризма в Западна Сърбия.

hotel olympic

Хотел Olympic "е заобиколен от прекрасен парк, широколистни и иглолистни гори. Той разполага със 110 легла в единични, двойни, тройни, четири, petokrevetnim, šestokrevetnim стаи и 2 апартамента. Стаите са оборудвани с модерни мебели, Климатик, мини бар, кабелна телевизия, телефон и интернет. Хотелът разполага с отличен ресторант с 350 места, Банкетна зала с капацитет от 50 места, две просторни тераси с изглед към река Skrapež и парк, Конферентна зала с 80 места, банка, Банкомат, menjačnicu, както и безплатен паркинг. Хотел Olympic се намира в центъра на в Kosjeric, на 400 метра над морското равнище. Близо до хотела има спортен център "Многоъгълник", който се състои от: модерен футболен стадион със съдилища, тераси и нощно осветление, тогава баскетбол, хандбал и тенис кортове, волейбол в пясък, олимпийски плувен басейн и мини PIC. Недалеч от хотела са два спортна зала с подкрепящи услуги. В града има множество културно-исторически паметници (Турски Хан, паметници Antonio Kosijeru, паметник фонтан Svetomiru Đukiću) и само на няколко километра от хотела (регистър кабина църква от XV век). Има и необичайни природни обекти: хълм град, водопад в село на скакалци Taorska Спрингс, източник на река Skrapež, и др. Изключително географско местоположение в Kosjeric и добри транспортни връзки позволяват лесно да се придвижвате и взаимодействате с по-големите центрове за градски и планински... Хотел Olympic "разполага със 110 легла в единични, двойни, тройни, четири, petokrevetnim и šestokrevetnim стаи и 2 апартамента. Всички стаи са: Централно отопление, баня с топла и студена вода, телефон, кабелна телевизия, интернет и мини бар. Климатици са разположени в бизнес стаите. Стандартна единична стая с единично легло (от 15 кв.м) са разположени на първия етаж (класически). Всяка стая разполага с централно парно отопление, баня с топла и студена вода, кабелна телевизия и интернет. II етаж (бизнес) е изцяло реновирана част на хотела с най-добре оборудвани стаи. В този раздел има просторни и удобни единични стаи с френско легло (20 кв.м.) и модерни апартаменти (60 м2). Всички стаи и апартаменти имат Централно отопление, баня с топла и студена вода, телефон, кабелна телевизия, интернет, Климатик и мини бар. Апартаментите се състоят от спалня, просторен хол, трапезария с кухня, баня с перална машина, WC и са идеални за семейна почивка. III етаж (спорт) съставляват тройни, четири легло, petokrevetne и нека стаи (18 m2). Тази част на хотела с цената си и структурата на стаята работи най-добре за гостите от развлекателни спортове и туризъм. Всяка стая разполага с централно парно отопление, баня с топла и студена вода, кабелна телевизия и интернет.

Ресторант "Олимпийски"

Основният ресторант на хотела. Предоставя професионални услуги на борда, groupware, празнична и а-ла-карт ястия. Спортисти, както и гости с басейн, по-малко как менюта, предлагаме възможност за подготовка на специални менюта. Тя е предназначена за празници, които може да обединяват до 350 души.

Аперитив бар (лоби бар)

Разположен на приземния етаж на хотела. Неговият елегантен и приятен интериор, удобни кресла и клуб таблици представляват идеално място за релаксация с голям избор от топли напитки, местни и чужди напитки, сладкиши и торти, които могат да бъдат консумирани в нашия хотел.

Банкетна зала

Разположен на приземния етаж на хотела. Предоставя възможност за организиране на професионални срещи, конференции, промоция и презентация, с капацитет до 50 места. Нашият екип за организиране на бизнес срещи и семинари върви в крак с вашите нужди и гарантира превъзходно обслужване. Дали това е малък бизнес съвет среща, семинар или конференция, ние предлагаме на същото ниво на професионализъм

Лятна тераса

Разположен до кея на река Skrapež, перфектно да се отпуснете с освежаващи напитки и леки закуски през лятото.