turniri bns

Турнири

В допълнение към нашето предложение, ние решихме да организираме турнири!

Агенция "Volley Trend" предлага наред с другите ни неща да предложи и организира турнири в страната и чужбина. Нашите преживявания и познати в живота и работата досега във волейбола с който се фокусираме в организацията на турнира за младежките отбори, и представителния отбор !!! Само през 2014 г., , ние съвместно организирахме турнири в Гърция, Атина (от януари 2014 г.), Франция, Мюлуз (Май 2014) и Сърбия в (август 2014).

Всички турнири са от международен характер са за пионерки, кадети и младши. В допълнение към състезанието, много внимание е посветено на общуване, спортни забавления и нови познанства, които могат да прераснат в приятелство за цял живот! Само тези три турнира участваха 280 състезатели в три възрастови категории, а половината от тях бяха отчетени само волейболисти от Сърбия!

Няма нужда да обясняваме как всичко това е важно за младите спортисти,колко важно е да отидат и покажат таланта си и знанията придобити по време на работата в своите клубовете по-време на тези турнири в цяла Европа. Ние планираме организирането на международни турнири в следните европейски страни (градове):

- Гърция (Солун, Атина)

- Словения (Любляна)

- Унгария (Будапеща)

- България (София)

- Франция (Мюлуз)

- Черна гора (Бар, Будва)

- Босна и Херцеговина (Сараево)

- Хърватска (Загреб, Сплит)

- Италия

-Турция

Също така, VOLLEY TREND организирането и подготовката на отбора в тези страни , ако се интересувате от международни турнири и пътуване из Европа, ние Ви каним да се свържете с нас! Разбира се, всичко трябва да бъде навреме и да ни информирате,кога всичко може да бъде добре планирано и подготвено.Турнирите са в различни интервали през годината.

Нашият опит ни дава право да ви гарантираме по-добра организация, която включва транспорт + настаняване + съпровод на един лекар по време на цялото пътуване(при ваше желание), а вашата задача е само да покаже вашите волейболни умения!

С ВОЛЕ ТЕНДЕНЦИЯ пътуване играят, ползват и Открийте Европа!